🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در آن قرار داد امکان دارد که ذکر شود که متصالح می تواند سه دانگ مربوط به خود را بعد از فوتش به همسرش انتقال دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۲۹

با سلام و عرض ادب
پدرم منزل مسکونی دارند که می خواهند به نام دو پسرشان ( من و برادرم ) به شرط استفاده پدرم تا آخر عمرشان صلح عمری کنند، ورثه دیگری ندارند مادرمان نیز به رحمت الهی رفته است، متاسفانه من کمی بیمار هستم و یک فرزند دارم و برادرم به شدت از اخلاقیات دور بوده و چنانچه من فوت کنم مشکلات عدیده ای را برای همسر و فرزندم ایجاد خواهد کرد، پدرم برای جلوگیری از ازبین رفتن حق فرزندم در آینده، احتمالا به دلیل فوت من، چنین تصمیمی را گرفته اند،
حال سوال بنده این است با توجه به اینکه میخواهند حق فسخ را نیز از خودشان که مصالح هستند بگیرند و فرزند من نیز دختر و تنها ۶ سال سن دارد من چگونه میتوانم سهمم را قبل از فوتم با همان شرایط صلح قبلی به همسرم منتقل کنم؟
آیا در دفترخانه که با پدرم برای انجام صلح عمری میروم در آن قرار داد که حق انتقال سهممان را محفوظ می دارد باید ذکر شود که متصالح می تواند سه دانگ مربوط به خود را بعد از فوتش به همسرش انتقال دهد یا اینکه نیاز به نوشتن چنین متنی در دفترخانه نبوده و بعد ها میتوانم بدون حضور مصالح، سهمم را در جایی دیگر با همان شرایط صلح عمری پدرم به همسرم واگذار کنم تا زمانی که پدرم زنده هستند پدرم متنافع بوده و بعد از وفات ایشان به همسرم منتقل شود؟
سپاسگزار از راهنماییتان.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مفاد صلح را به همسر واگذار نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

میتوانید بدون حضور مصالح، سهم تان را در جایی دیگر با همان شرایط صلح عمری پدر به همسر واگذار کنید تا زمانی که پدر زنده هستند پدر متنافع باشد و بعد از وفات ایشان به همسر منتقل شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط