🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در اعتراض بر معاینه پزشکی قانونی آیا نتیجه معاینه در هیات سه نفره امکان تناقض وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۲۰

سلام و عرض ادب
من برای معاینه ازاله بکارت به پزشکی قانونی فرستاده ‌‌شدم و جواب این بود که از نوع حلقوی ارتجاعی بدون خونریزی است لذا تعیین زمان ازاله مقدور نیست. زوج اعتراض زده.
میخواستم بدونم آیا جواب معاینه با هر بار اعتراض امکانش هست تغییر کنه؟
ممنون

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نظریه تغییر نخواهد کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام - نظریه هیات کارشناسی نیز طبق همان نظریه اولیه میباشد بالاخره خصوصیات فیزیکی بر همین اساس خواهد بود که پزشکی قانونی تشخیص داده است .

با سلام
درصورتیکه در معاینه اول اشتباهی صورت نگرفته باشه نتیجه تغییر نمیکنه ولی به هر ترتیب میشه نزدیکی را تشخیص داد

سلام
با توجه به اینکه نظریه اولیه مبتنی بر وضعیت جسمی شما بوده نظر هیات کارشناسی نیز طبعا مبتنی بر همان است و تغییری نخواهد کرد

جواب معاینه تغییر نمیکنه

سلام
باتوجه به نوع پرده بکارت و ساختار ان ،ازاله ان ممکن نیست و شما اعتراض خودتون رو با سوال جدید و اینکه ایا اثرات نزدیکی را میتواند پرشکی قانونی تشخیص دهد و اینکه اثار خراشیدگی در پرده بکارت هست بیان نمایید
بنظرم حتما با یک وکیل در شهر خودتون مشورت کنید

صرف اعتراض به تغییر نتیجه نظریه کارشناسی منجر نخواهد شد و با توجه به فیزیک خاص این نوع بکارت که از اساس ازاله بکارت انجام نمیشود، تعیین اصل ازاله و زمان ان ممکن نیست . ولی امکان اثبات وجود آثار نزدیکی وجود دارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط