در این شرایط که پرونده ترک انفاق وجود دارد چه باید کرد؟
با سلام
زوجه هستم و سه ماه پیش شکایت ترک انفاق کردم که ارجاع به کلانتری و بعد دادسرا شد. روند پرونده در سایت عدل ایران فقط وقت نظارت برای اواسط شهریور زده بود ولی دیدم که تازه الان ابلاغ برای زوج فرستادن و همین. تاریخی مشخص نیست که چه زمان باید مراجعه کنه! شکایتم هم این بوده که مستقل مسکن تهیه نمیکنه و به اسم پدرش قولنامه میگیرن و خونه قبلی رو پس داده و بلاتکلیفم. جهاز خودمم خونه پدرم برگردوندم، هم زمان هم شوهرم عدم تمکین زد که دادگاهش تشکیل شد و قاضی رای تمکین رو منوط به تهیه مسکن و اثاث زد، زوج هم طی تماس گفت همه چی آماده هستش ولی بعد از ۳۹روز اجراییه نزده و به دروغ اظهارنامه فرستاد که کلید و اجاره نامه رو تحویل شعبه داده که رفتم ولی کذب بود. که خب بعد از این بود که تازه دادخواست نفقه از شورا دادم و تاریخش برای اواسط شهریوره، تمکین رو اجراییه نخواهد زد میدونم، چون اجازه نامه رو به اسم خودش نمیخواد.
طی تجربه هاتون میخوام بدونم الان راه درست و منطقی چیه؟
زنگ بزنم ازش کلید بخوامو برم یا همینطور منتظر بمونم تا جواب ترک انفاق بیاد؟
چون واقعا قانون خیلی دیر رسیدگی میکنه و زوج هم براش مهم نیستو اصلا ازم خبری نمیگیره و این وسط منم که بهم خیانت شده و بلاتکلیفم و ایشون راحت زندگی و کارش رو داره. اگر برم خونه ای که میگن، پرونده ها باطل نمیشه یا که زیر سوال نمیرم؟
زنگ بزنم که صورت جلسه ای باشه؟
چون توی دادخواست حقوقی نفقه قید کردم که بلاتکلیفم و نفقه مادی و مصادیقش مثل مسکن و غیره رو هم انجام نمیده و خونه پدرمم و کارشناس خواستم و صد در صد اثاث خونه ی درستی هم تهیه نکردن.
دادسرا از زوج چی میپرسه و چی میخواد؟
اصولا با این شرایط ایشون باید مجازات بشه اما دروغگوی خوبی هستش، مجازات رو دادسرا تعیین میکنه یا دادگاه؟
و برگشت من تاثیری روی روند پرونده داره؟
بخاطر این میخوام بدونم تصمیمم برای خواستن کلید درسته یا نه؟
خیلی طولانی و پراکنده شد شرمنده از وکلا و ممنون از گذاشتن وقت و راهنماییتون.