🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در خواست طلاق از طرف مرد و گواهی پزشکی قانونی در خصوص تضعیف روحیه اعتبار خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۱

قبل از ازدواج با خانمی نامزد بودم بعد از سه سال نامزدیمان بهم خورد با توجه به علاقه زیادی که به این خانم داشتم ولی از روی انتقام دو روز بعد به خواستگاری خانم دیگری رفتم و بعد از دو ماه با او ازدواج کردم از همان روز اول ازدواج شدیدا پشیمان شدم در این دو سالی که با این خانم ازدواج کردم دچار مشکلات شدید روحی شده ام حتی یکبار مدتی از خانه فراری بودم و در این دو سال انواع قرصهای ارام بخش استفاده کرده ام ولی فایده ای ندارد واقعا خسته شده ام میخواهم طلاق بگیرم میخواستم بدانم نظریه پزشکی در مورد روحه ام که خراب شده در دادگاه معتبر است ثانیا من اپارتمانی دارم که حدوادا یک سالی میشود به نام مادرم کردم و در همان زمان حدودا چهل میلیون تومانی که داشتم به نام خواهرم کردم واقعا در این دو سال مثل مرده زندگی کرده ام کمکم کنید خانمم هم در هیچ شرایطی راضی به طلاق نمیشود میخواهم بدانم اگر در خواست طلاق بدهم برایم چه شرایطی پیش خواهد امد لطفا راهنمایم کنید چون دارم دیوانه میشوم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر گواهی پزشکی قانونی در خصوص روحیه شما اعتباری نخواهد داشت. در صورتیکه قصد طلق همسرتان را داشته باشید باید مهریه ایشان را تحت هر شرایطی پرداخت نمائید لذا در صورتیکه استطاعت مالی ندارید که مهریه را به صورت یکجا پرداخت کنید باید دادخواست اعسار بدهید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط