🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در خواست مشخص نمودن محدوده مشاعات در قانون مشاعات آپارتمان ها چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۷

با سلام. ساختمان چهار واحدی هستیم که ساختمان دو پارکینگ دارد و توسط یک نفر هر دو پارکینگ خریداری شده است. درب پارکینگ و حیاط از درب ورودی ساختمان مجزاست. با توجه به اینکه در سند های ساختمان ما نوشته شده مشاعات طبق قانون آپارتمان ها سوال من اینست آیا حیاط کوچکی که حدود دو متر در چهار متر هست و قبل از ورودی آن دو پارکینگ هست هم جز مشاعات ما می باشد و ما حق استفاده داریم؟ و سوال دیگر اینکه آن واحدی که دو پارکینگ را خریداری کرده اجازه ورود به آن محوطه را نمی دهد و کلید در اختیار خودش هست و اظهار می کند آن حیاط هم در تملک اوست چرا که در اسناد بقیه حرفی از حیاط زده نشده. آیا در صورت شکایت از ایشان حق با چه کسی هست؟ ممنونم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حیاط ساختمان به هر اندازه و هر قسمتی که باشد جزء مشاعات ساختمان میباشد و میتوانید از آن استفاده کنید. لذا شما میتوانید تحت عنوان ممانعت از حق علیه ایشان شکایت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط