🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در دادگاه حقوقی چقدر زمان میبرد تا ملک مشاع فروخته شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۰۰۴

با سلام وقت بخیر
من با همسرم ملکی که در آن زندگی میکنیم، و ایشون طلاق گرفته بصورت سه دانگ با هم شریکیم و به مشکل خوردیم ایشون راضی به فروش نیستن و ملک رو تصرف کردن، من شکایت کردم برای فروش، رفع تصرف و کرایه چند ماهی که ایشون سکونت دارند الی یومیه.
سوال من اینست که دادگاه حقوقی چقدر زمان میبرد تا ملک رو بفروشه؟
هنوز سند ملک نیومده و بصورت مبایعنامه و وکالتی خریداری کردم.
ممنون

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
از تاریخی که درخواست افراز نمودید وتقسیم نشد و منجر به فروش مال مشاع شد تقریبا ۱ سال ممکن است به طول انجامد اما تاریخ مشخصی ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

زمان مشخصی ندارد و نمیتوان زمان دقیقی را اعلام نمود

ازمان صدورحکم قطعی تا فروش ملک حدود ۴ماه طول می کشد

سلام . اگر ملک دارای سند رسمی است باید ابتدا از اداره ثبت درخواست افراز می کردید و با استناد به رای عدم افراز اداره ثبت تقاضای دستور فروش می کردید . پروسه رسیدگی در دادگاه تا صدور حکم قطعی معمولا یک ساله است .

سلام

اساسا وقت و زمان مشخصی را برای رسیدگی در محاکم دادگستری نمی توان تعیین کرد.

بسمه تعالی :از نظر دادگاه باید ابتدا مالکیت خود را برابر با اسناد رسمی به ثبت برسانید و در فرض مذکور به احتمال قریب به یقین با عدم اقدام دادگاه مواجه خواهید بود و اما در صحت مالکیت به خدمتتان عرض کنم دادگاه ملک را نمیفروشد بلکه به مزایده خواهد گذاشت البته با توجه به دادخواست احدی از شرکا بعنوان فروش سهم الشراکه خود و با توجه به حق شفعه و اعلام به شریک ثانی و اعلام توافق ایشان بر فروش به غیر یا ثالث دادگاه بجهت احقاق حق خواهان ملک مورد نظر را به مزایده گذارده و این مزایده با قیمت پایه کارشناسی صورت میگیرد و از زمان اقدام تا مزایده بار اول حدود سه الی شش ماه .
متذکر میشوم احراز مالکیت اصل اول است .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط