🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در دوران عقد اگر از همسرم کتک بخورم باید چیکار کنم آیا مرد حقی دارد که زنش را کتک بزند ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۵۳

با سلام الان یک سال و دو ماه میشه که از عقدمون میگذره تو این مدت اگه با همسرم به هر دلیلی بحثمون شده ایشون از کوره در میرن داد میزنن و اکثر اوقات منو کتک میزنن شدید و هیچوقت به من حق صحبت نمیدهد همیشه هم فقط منو مقصر میبینه چون که خودشو کنار بکشه خیلی برام سخته این وضعیت نمیدونم چیکار کنم اینکه کتکم میزنه حقی داره آیا میتونم ازشون شکایت کنم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر زوج هیچ گونه حقی مبنی بر ضرب و شتم زوجه نخوهد داشت و شما میتوانید در صورت تکرار بلافاصله بعد از کتک زدن ایشان به اطالاع پلیس رسانده و با استفاده از صورت جلسه ی پلیس به پزشکی قانونی و بعد از آن به دادسرا مراجعه کرده و تحت عنوان ضرب و شتم از ایشان شکایت کیفری نمایید.موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط