🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در رای قطعی نسبت به بنده موقوفی تعقیب صادر می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۳

با سلام بنده کارمندم در رای بدوی که فردی علیه من و یک نفر از کارمندان شکایت نموده بود بنده به پرداخت دیه محکوم شده بودم ولی قبل از قطعیت رای شاکی نسبت به بنده اعلام رضایت کتبی کردند که در پرونده قضایی ثبت شد حال در رای قطعی نسبت به بنده موقوفی تعقیب صادر می شود ویا چه چیزی؟ ممنون

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر جنبه عمومی نداشته باشد قرار موقوفی تعقیب صادر می گردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

درصورت رضایت شاکی اگر اتهام شما از جرائم فقط خصوصی باشد قرار موقوفی تعقیب صادر می شود

با درود
اگر از مواردی باشد که ضرب و جرح عمدی با چاقو یا دیگر مواردی که جنبه عمومی داشته باشد ممکن است موقوفی صادر نشود.

با سلام و احترام در صورتی کهجرم از جرایم قابل گذشت باشد در اجرای احکام این رضایت باشد قاضی اجرای احکام قرار موقوفی اجر صادر مینماید و چنانچه از جرایم غیر قابل گذشت باشد یعنی جنبه ی عمومی داشته باشد گذشت شاکی خصوصی از جهات مخففه مجازات خواهد بود

اگر جنبه عمومی ناشته باشد حسب مورد منع تعقیب یا موقوفی تعقیب

درود
اگر جرم جنبه عمومی نداشته باشد قرار موقوفی صادر می شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط