در صلح عمری اگر متصالح به شخص ثالث مقروض باشد آیا دادگاه می تواند ملک را توقیف کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶,۰۸۸

ملکی را بنام پسرم صلح کرده ام، پسرم به دلیل مهریه بدهکار اعلام شده است.
آیا دادگاه می تواند ملکی هنوز در اختیار من است و به پسرم نرسیده و بعد از مرگم به پسرم می رسد بابت مهریه عروسم بازداشت کند؟
آیا امکان فسخ صلح را دارم یا نه؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در قرارداد صلح حق فسخ دارید می توانید استفاده از حق فسخ کنید و از این طریق مال الصلح به شما باز خواهد گشتو عروس شما نمی تواند اقدامی برای توقیف ملک مزبور کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

باید سند رویت شود که آیا حق فسخی دارید یا نه.

صلح عمری به عقدی گفته میشود که شما یک ملک و یا مال خود را به فرد دیگری ( پسرتان ) صلح عمرایی کنید ، اما دو شرط در این قرار داد وجود دارد ، یکی آن است ک تا زمانی که در قید حیات باشید منافع آن ملک متعلق به شما خواهد بود ، دوم آن است که با فوت شما صلح کامل شود و ملک  و مال مورد نطر شما به نام فردی که مشخص کرده اید خواهد شد.

لذا زمانی بابت مهریه عروس توقیف میشود که سند به نام پسرتان‌باشد .‌

مشاوره‌های حقوقی مرتبط