🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتیکه تخریب ملک ورثه ای صورت گرفته باشد چه مجازاتی تعیین خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۱

قولنامه ای در مورخه 1362 تنظیم شده که براساس آن در سال 1385 سند شش دانگ گرفته ام یکی از وراث در سال 1393 این خانه را تخریب کرده است و اداعا دارد قولنامه جعلی میباشد و بنده بر علیع تخریب کننده شکایت کردم و قولنامه بعد از انگشت نگاری مثبت اعلام شد ، بعد از یک سال رای دادگاه بدین شرح است : قرار موقوفی تعقیب را صادر و اعلام نموده است با این که تخریب کننده تخریب عمدی خود با ماشین راه سازی را قبول دارد و کارشناس دادگستری نیز هم تخریب را اعلام کرده است ولی دادگاه بر علیه تخریب کننده اشاره ای نکرده است و من چه کاری میتوانم انجام دهم ؟ با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید خسارت وارده را از ایشان مطالبه نمائید و وراث دیگر نمیتوانند اقدامی برای ابطال آن و مطالبه سهم الارث خود از شما کنند.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط