در صورتیکه خودرو چپ شده باشد میتواند از بیمه شخص ثالث استفاده کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۷۴۲

با سلام.ممنون از وقت با ارزشتون
من حین رانندگی ماشینی رو واژگون کردم. تو ماشین فقط خودم بودم. راننده خودم بودم.. ماشین بیمه بدنه نبود.. مقداری ضرب دیدگی و پای راستم شکست..بیمه شخص ثالث از بیمه پاسارگاد داشتم..طی رفتو امد های اولیه بین کلانتری و بیمه پاسارگاد. یک برگ قبض از بیمه نامه ماشینم رو برداشته رو بیمه نامه مهر زده و داخل مهری که زده با دست نوشته که (بدنی(سرنشین). حالا که طول درمان از پزشک قانونی تمام شده. و مقدار دیه را تعیین کرده.. نامه پزشک قانونی رو بردم بیمه پاسارگاد. گفت که تعلق نمیگیره. گفتم یک قبض برداشتین از بیمه نامه پس یعنی تعلق میگیره.. گفت نه یه نامه بنویس قبضتو به خودت برگردونیم. منم بعدش هیچ اقدامی نکردم.
با تشکر.. فقط به من بگین تعلق میگیره یا نه. اگه واقعا انشاالله تعلق میگیره باید کجا ها برم چیکارا کنم.
ممنون از وقت با ارزشتون.
amin.jalali4@yahoo.com

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بیمه شخص ثالث به شما تعلق نخواهد گرفت و باید برای استرداد برگه بیمه اقدام نمائید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط