در صورتیکه در دوران نامزدی زوجه دیگر جواب تلفن زوج را ندهد زوج چه اقدامی میتواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۰۳

سلام
همسر بنده با خانواده اش بعد از مدتی طولانی قرار ازدواج گذاشتند ولی بعد از رفتنشون حدود 3 ماه از قرارشون گذشت و در این مدت هیچکدامشون جواب زنگ هامونو ندادند تا اینکه همسر بنده بهم زنگ زد و گفت قبلش بیان برا ازدواج قرار بزارند با یکی دیگه دوست شده و 3 ماه هستش که بار دار شده از طرف و گفتش که فراری هستش با طرف و خانواده ای که داره خانواده اصلیش نبوده بعد از گفتن این حرفا گوشیشو قطع کرد و در ضمن صداشو ضبط کردم و بعد از اون هر چقدر بهش زنگ زدم گوشیش خاموش کرده بود
بعد از دو هفته برادرش زنگ زد و گفت یه نفر خواهرشو گول زده و باهاش فرار کرده و حکم جلبشونو گرفتند و اونم دیگه گوشیشو خاموش کرد و الان نمیدونم چکار کنم الان حدود 2 سال گذشته و من سر در گم هستم لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر

ما عقد کرده بودیم و قرار ازدواج گذاشتیم که شرلیط گفته شده در بالا پیش اومد.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شما هنوز با ایشان عقد نکرده باشید نیاز به انجام اقدامی نخواهد بود.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط