🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتیکه رابطه جنسی زوجین با خشونت باشد قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۴

با سلام . مدت هشت ماه است به دلیل فحاشی ها و ضرب و جرح های همسرم از منزل خارج شده ام . ایشان از همان ابتدا دادخواست تمکین داده که هنوز هم رای الزام به تمکین صادر نشده . در این مدت دوبار همسرم با برقراری پیام تلگرامی مرا تحریک کرده و مخفیانه دیدار حضوری داشتیم که در یک بار رابطه جنسی دهانی و در مورد دیگر در ایام عادت رابطه برقرار کرده . با توجه به اینکه ایشان دائما در رابطه مرا می زدند تا ارضا شوند و هم رابطه از پشت با من داشتند و هم در تماس تلفنی که با پدرم اقرار به خشونت در رابطه جنسی با من داشتند و ما این تماس را ضبط کرده ایم . آیا درخواست الزام به تمکین ایشان رد می شود ؟؟؟؟
بنده در جلسه اخیر دادگاه ، تقاضای بررسی سلامت روانی ایشان در پزشکی قانونی و بررسی خشونت جنسی ایشان را دادم در حال حاضر قرار است در معیت هم به پزشکی قانونی برویم می خواهم بدانم آیا خشونت جنسی ایشان پس از هشت ماه قابل اثبات است ؟؟؟ و اینکه دوبار حضور مخفیانه من نزد ایشان ادعای خوف جانی و روانی من از ایشان را به دادگاه رد می کند؟؟؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بعد از گذشت هشت ماه نیز خشونت ایشان را نمیتوانید اثبات کنید و در نهایت شما ملزم به تمکین خواهید شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط