🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتیکه زوجین رابطه جنسی داشته باشند زوجه میتواند از حق حبس استفاده کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۷۳

باسلام.3 سال هست ک با خانمی ازدواج کرده ام و 15 ماه است ک از عروسیمان میگذرد اما با این حال ایشان باکره هستند ،نا گفته نماند که ارتباط جنسی به میل زوجه از پشت بوده و حتی شب عروسی هم با وجود دخول از مهبل پرده بکارت ایشان ازاله نگردیده است.
9 ماه است که زوجه بدون دلیل منزل مشترک را ترک نموده و دادخواست نفقه و مهریه نموده اند.
بنده دادخواست الزام ب تمکین نموده ام و در اظهاراتم به انجام ازتباط جنسی از پشت و جلو اقرار کردم اما زوجه انکار نمودند.
قاضی به بنده گفت ک باید منزل مستقلی اجاره کنم و اجاره نامه را تسلیم دادگاه کنم.حال سوال بنده این است که با توجه به اینکه بنده از تاریخ 18/9/94محکوم به پرداخت نفقه از شورای حل اختلاف شده ام و زوجه دردادگاه اقرار به عدم تمکین نموده اند
ولی هنوز حکمی مبنی بر عدم تمکین صادر نشده،این احتمال وجود دارد ک ایشان از حق حبس استفاده میکنند؟
ثانیا درصورت حق حبس میتوان با پرداخت مهریه ب صورت اقساط زوجه را الزام به تمکین نمود؟
ثالثا با توجه به اینکه مهریه زوجه 72 سکه میباشد و در صورت اثبات اعسار میتوان مهریه را اقساطی پرداخت کرد؟
لازم به ذکر است که زوجه دارای پرونده کیفری ب جرم ارتباط نامشروع به صورت پیامک و مکالمه شبانه در ساعات 3 تا 5 صبح هم میباشند اما دادگاه حکم برائت ایشان را داده اند.
رابعا بنده به هیچ عنوان حاظر به طلاق ایشان نیستم آیا زوجه میتواند تقاضای طلاق بر مبنای عسر و حرج کند و اگر تقاضا کند تقاضا کند چند سال طول میکشد تا از بنده طلاق بگیرد؟
با تقدیم احترام فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله احتمالا به دلیل اینکه ایشان رابطه و نزدیکی با شما را انکار کرده اند به این دلیل میباشد که قصد دارند که از حق حبس استفاده کنند و میتوانند تا زمان دریافت مهریه به صورت کامل از تمکین امتناع کنند ولی حقی برای طلاق نخواهند داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط