در صورتیکه ضرب و جرحی اتفاق افتاده شده باشد آیا فرد میتواند 9ماه بعد به پزشکی قانونی مراجعه کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۹

با عرض سلام
در یک درگیری با دو نفر من مجروح شده و شکایت نموده ام. مدارک پزشکی قانونی داشته و یک شاهد هم برده ام که اظهار داشته وقتی به صحنه ی درگیری رسیده دعوا تمام شده بوده و دو نفر را گرفته و به یک ایستگاه پلیس منتقل کرده. البته مامورین آنجا چیزی صورت جلسه نکرده و من فردای آن روز در دادسرای نظام شکایت کرده ام. بازپرس قرار مجرمیت برای هر دو متهم صادر کرده و دادستان هم درخواست کیفری داده و پرونده هم اکنون زیر دست قاضی است. آیا قاضی بنابر اظهارات شاهد بنده آنها را محکوم کرده و یا صرفا چون درگیری را ندیده دو متهم را بی گناه میداند؟
ضمنا دعوا 9 ماه پیش بوده و هم اکنون قاضی مدعی است که مدارک پزشکی قانونی بنده که فردای همان روز دعوا معاینه شده بودم، و اندکی بعد از آن صادر گردیده، دارای شبهه است و از من میخواهد دوباره به پزشکی قانونی مراجعه کنم. آیا او قصد دارد ما را دور بزند و به نفع متهمان رأی بدهد؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مدارک شما مبنی بر اتهام وارده به ایشان محکمه پسند نباشد تبرئه خواهند شد. لذا مراجعه به پزشکی قانونی باید در همان لحظه انجام میشده است نه 9ماه بعد از دعوا.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط