🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتیکه پدر علاوه بر ضرب و شتم زوجه و فرزند آن ها را از منزل اخراج نماید بقیه چه اقدامی میتوانند انجام دهند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۷

با سلام
یکی از دوستان بنده به دلیل اختلاف خانوادگی با پدرش و در حمایت از مادرش اقدام به استفاده از اسپری فلفل میکنه اما اون مرد هیچ شاهدی نداره. با این حال اون مرد با یه جسم سنگین به پای همسر خودش آسیب میزنه به صورتی که باعث میشه تا ناخن انگشا شست اون زن درآورده بشه و روی پاش هم ساییدگی ایجاد بشه و در عین حال اون مرد زن و فرزندانش رو از منزل اخراج میکنه.پرونده هم الان در کلانتری تشکیل شده و پزشک پزشکی قانونی هم معاینه کرده و اونها منتظر جواب پزشکی قانونی هستن.پرونده چه سرانجامی داره؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه پدر قادر به اثبات وجود اسپری نباشد مجازاتی نیز برای فرزند در این خصوص وجود نخواهد شد و پسر میتواند آن را منکر شود لذا در صورت اخراج زوجه از منزل میتواند به دادسرا مراجعه کرده و شکایت کیفری ترک انفاق علیه ایشان تنظیم نموده و حکم جلب ایشان را بگیرد.لذا در صورت ضرب و شتم نیز زوجه میتواند دیه آن را مطالبه نموده و حق طلاق نیز خواهد داشت.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط