🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتیکه کارگر بیمه نخواهد تکلیف کارفرما چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶,۱۲۵

اگر کارگر نخواهد بیمه شود تکلیف کارفرما چه است تامین اجتماعی هم میگویید باید لیست بیمه رد شود

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خلاف قوانین آمره شرط نمودن باطل است و کارفرما تحت هیچ شرایطی حق ندارد حق بیمه پرداخت ننماید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

قانون کار جزو قوانین امری است و توافق بر خلاف این‌گونه قوانین قابل قبول نیست از طرفی به خاطر نیاز کارگر،کارفرما میتواند هر گونه سوءاستفاده‌ای را از این نیاز بکند به طور مثال کارگر را مجبور به نوشتن این متن که خود بیمه را نمی خواهم نماید. و فلسفه تصویب قانون کار حمایت از کارگر در مقابل کارفرما است تا کارفرما نتوانند کارگر را مجبور به نوشتن متن یا قرارداد غیرمنصفانه کند یا عمل غیر عادلانه نی را از او بخواهد.در نتیجه کارفرما به مجازات قانونی محکوم خواهد شد. البته ذکر این مطلب خالی از فایده نیست که اگر کارگری در جای دیگری در حال پرداخت بیمه بازنشستگی باشد و اصطلاحا بیمه شده باشد در این فرض،به نظر بنده می توان کارگر را بیمه ننمود چراکه طبق قانون هر شخص می تواند فقط از یک بیمه استفاده کند

کارفرما اگر عاقل باشد حتما باید کارگر را مطابق قوانین بیمه کند و در غیر این صورت علاوه بر اینکه کارگر میتواند حق بیمه خود را مطالبه کند کارفرما جریمه سنگینی هم خواهد شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط