🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتی که انباری ذکر شده در سند با انبار تحویل داده شده تفاوت داشته باشد چه اقدامی میتوان انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۷۸

با سلام
بنده در سال 82 یک واحد آپارتمان که به صورت انبوه سازی می باشد در منطقه پاکدشت خریداری نمودم و در سال 86 سند این ملک آماده گردید در مدارک اولیه شماره انباری که بنده تحویل دادن شماره 42 می باشد که بنده یک انباری به متراژ 2 متر تحویل دادن ولی در سند بنده با شماره 42 انباری به متراژ حدود 24 متر قید شده است بعد از مدتی متوجه این موضوع گردیدم و از همان سال 86 تا یک هفته پیش نماینده فروشنده و دفترخانه ای(357تهران) که سند در آن تنظیم شده بود بنده را سر کار گذاشته بودن و این ملک قسمتی از آن هم وقف می باشد، در حال حاضر انباری که از همان اول تحویل بنده بوده است در هیچ دفترخانه ای سند نه خورده است به شماره 47در حال حاضر سئوال بنده این است چون از نظر شرع این انباری مال بنده نمی باشد و تحویل کس دیگری است که بنده نمیشناسم حال باید چکار نمایم در صورتی که بنده اگر بخواهم بفروشم به خریدار چه باید بگویم و اگر بخواهم از طریق شورای حل اختلاف جهت تصرف این انباربه شماره (42) چه باید بکنم و اگر این انباری دراختیار کسی بود آیا می توانم آن را بگیرم لطفا بنده را راهنمایی نمایید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به استنادسند رسمی الزام فروشنده را به تحویل انبار مذکور در سند از دادگاه خواستار شوید . در صورت عدم تحویل شهرداری مالک را به پرداخت 2 برابر قیمت انبار جریمه خواهد نمود.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط