🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتی که بالکن مشرف به همسایه بوده و ایجاد مزاحمت کند امکان شکایت وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱,۶۳۲

سلام
ساختمان ما دارای حیاط خلوت و نورگیر است اخیرا ساختمانی در مجاورت ما ساخته شده که سازنده از طرف اشپزخانه بالکن درست کرده و این بالن به فاصله ی ۳متر در روبروی پنجره ی ماست ایا میتوان شکایت کرد و برای شکایت باید به شهرداری رفت یا دادسرا ؟؟؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را از طریق شهرداری پیگیری کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بااحترام
به شهرداری مراجعه نمایید

با سلام . ابتدا به شهرداری مراجعه کنید و تخلف ساختمان مجاور را اطلاع دهید.

اگر ساخت و ساز ایشان با مجوز شهرداری و طبق نقشه تایید شده صورت گرفته باشدخیر نمی توانید پیگیری کنید برای اطلاع به شهرداری منطقه مراجعه فرمایید

با سلام از شهرداری و قسمت کمیسیون ماده صد پیگیری کنید

به مهر
اگر احداث بالکن با مجوز شهرداری و رعایت اصول شهرسازی باشد قابل شکایت نیست. در غیر اینصورت موضوع هم از طریق هرداری و کمیسون ماده۱۰۰ و هم از طریق دادسرا تحت عنوان ایجاد مزاحمت قابل پیگیری و شکایت می باشد.

مخاطب گرامی شما می توانید با مراجعه به شهرداری محل اقدام به شکایت از نحوه ساخت بالکن و ایجاد مزاحمت برای ساختمان های مجاور نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط