آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام ملکی دارم دارای ۲ طبقه مسکونی که فردی به صورت غیر قانونی با حکم قبلی دادگاه که آن حکم باطل شده متصرف ملک است و ۲ مغازه می باشد که به صورت سرقفلی چند سال پیش توسط مالک قبلی با سند عادی فروخته شده . در حال حاضر داری تخلفات از قبیل تغییر شغل ، انتقال به غیر بوده و از همه مهمتر اینکه در سال ۸۳ و ۸۸ معامله شده یعنی بعد از قانون سال ۷۶ . در این معامله سرقفلی مدت تعیین نشده! با توضیحات بالا می توانم دعوی خلع ید مطرح کنم و کل ۲ طبقه و ۲ مغازه زیر ان را که سند بنامم هست تخلیه کنم؟
با درود فراوان
در خصوص واحد های مسکونی دادخواست خلع ید بدهید .
در خصوص مغازه ها اگر شرایط اجاره نامه و سرقفلی را رعایت نکرده باشند میتوانید فسخ آنرا بخواهید .
سلام در خصوص ملک مسکونی باید دعوی خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطرح کنید . اما در خصوص سرقفلی باید قرارداد اجراه و سند مالکیت و تخلفات مستاجر بررسی شود که آیا امکان تخلیه وجود دارد یا خیر.
با سلام ووقت بخیر
مالک مال غیرمنقول با در دست داشتن سند مالکیت به شورای حل اختلاف محل وقوع مال غیرمنقول مراجعه کرده و با تنظیم دادخواست و طرح دعوی خلع ید به طرفیت متصرف که در اصطلاح غاصب تلقی میشود، حق خود را مطالبه میکند.خلع ید چیست و تفاوت های آن با تخلیه ید به چه معنایی می باشد؟
خلع ید عنوان دعوایی است که مالک یک مال غیرمنقول مانند خانه، مغازه یا زمین، علیه متصرف غیرقانونی مال خود اقامه میکند و از دادگاه میخواهد که به روند تصرف غیرمجاز متصرف پایان بخشیده و ملک او را از تصرف او خارج کرده و تحویل او بدهد. لازم به ذکر است که امروزه شوراهای حل اختلاف به این موضوع رسیدگی میکنند. نحوه طرح دعوی نیز به این نحو است که مالک مال غیرمنقول با در دست داشتن سند مالکیت به شورای حل اختلاف محل وقوع مال غیرمنقول مراجعه کرده و با تنظیم دادخواست و طرح دعوی خلع ید به طرفیت (علیه) متصرف که در اصطلاح غاصب تلقی میشود، حق خود را مطالبه میکند.
شرط اصلی برای طرح دعوای مذکور، داشتن مالکیت بلامنازع است؛ به این معنا که مالک باید سندی در دست داشته باشد که مالکیت او را به طور کامل ثابت کند. در صورتی نیز که فرد واقعا مالک باشد اما مدرکی برای اثبات آن نداشته و طرف مقابل نیز ادعای مالکیت را قبول نداشته باشد، ابتدا مدعی مالکیت باید به دادگاه مراجعه و دعوای اثبات مالکیت مطرح کند و سپس با گرفتن حکم قطعی اثبات مالکیت، دعوای خلع ید در شورای حل اختلاف مطرح کند.