🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتی که قاتل هیچ مالی برای پرداخت دیه نداشته باشد آیا دیه از بیت المال پرداخت خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۱

با سلام . در جریان یک درگیری مامورین با شخص قاتل ، شخص قاتل اقدام به تیراندازی کرده و شخص ثالثی در جریان این تیراندازی کشته می شود ، با نظر به اینکه قاتل فراری دستگیر شده و بخاطر قتل اول قصاص خواهد شد ، اولیای دم شخص ثالثی که در جریان این تیراندازی کشته شده آیا می توانند درخواست دیه کنند؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت شناسایی قاتل دیه ازبیت المال قابل پرداخت نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

بادرود
خیر درصورت شناسایی قاتل از بیت المال پرداخت نمیشود و از اموال قاتل پرداخت میشود

خیر چون قاتل شناسایی شده است لذا پرداخت دیه بر عهده قاتل خواهد بود

درود بر شما
بله می توانند درخواست دیه نمایند و با توجه به مشخص بودن قاتل ، پرداخت از بیت المال موضوعیت پیدا نمیکند .

سلام دیه از بیت المال تعلق نمی گیرد موفق باشید

درود بر شما، چنانچه قاتل شناسایی شده و حتی محکوم گردیده، شخصا بایستی دیه را بپردازند، البته چنانچه اولیای دم مقتول، از قصاص صرف نظر کنند.

چون اولیای دم اول تقاضای قصاص کرده درصورت اجرای حکم و یا عدم وجود اموال از بیت المال

مشاوره‌های حقوقی مرتبط