🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتی که متهم اقرار کرده مواد گراس متعلق به وی بوده است قاضی حکم برائت من را صادر می کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۵

سلام وقت بخیر
شخصی را به عنوان مسافر ساعتی سوار کردم(البته بنده تاکسی نیستم و ماشینم شخصیه)، گویا مسافر فروشنده مواد بوده و بنده اطلاعی از آن نداشتم البته با مسافر آشنایی کمی داشته ام ، در همین حین پلیس که او را از قبل شناسایی کرده بوده و او را موقعی که از ماشین من پیاده شده بود و من منتظرش بودم دستگیر می کنند به همراه ۴۰ گرم گراس و در کلانتری و دادگاه اقرار به فروشندگی این ۴۰ گرم کرد.در مرحله اول دادیار تفهیم اتهام برای هردومان نوشت که خرید و فروش ۴۰ گرم گراس برای هر دو نفر مان قرار تامین هر نفر ۲۰ میلیونی کفالت صادر کرد، قرار تامین بنده را قبول کرد اما قرار تامین مسافر را قبول نکرد و چند روزی در زندان بود و بازجویی شد و گویا مواد بیشتری از وی کشف کرده اند و قرار تامین مسافر به ۵۰ میلیون سند تغییر پیدا کرده.حال ۳سوال دارم۱-آیا با توجه به اینکه متهم اقرار به آن ۴۰ گرم کرده که متعلق به خودش می باشد قاضی حکم به برائت بنده می دهد؟۲-اگر قاضی حکم به برائت من ندهد جرم من چیست؟ حبس دارد؟۳- آیا مواد بیشتری که بعدا از متهم کشف شده است تاثیری روی تفهیم اتهام من که آن ۴۰ گرم است دارد؟ یا به صورت جدا برای آن مسافر حساب می کنند؟با تشکر فراوان از زحمات شما.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله احتمالش زیاد است که منع تعقیب برایتان صادر شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام ووقت بخیر
طبق ماده 4 قانون مبارزه با مواد مخدر .هر کس بنگ، چرس، گراس، تریاک، شیره، و سوخته‌ی تریاک را وارد کشور یا صادر کند یا تولید یا توزیع و یا خرید و فروش کند یا در معرض فروش قرار دهد با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد مذکور به مجازات‌های زیر محکوم می‌شود:
۱- تا پنجاه گرم، تا پانصد هزار ریال جریمه‌ی نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق
درمورد برائت شما بستگی به نظر قاضی پرونده و جزئیات پرونده دارد و مواد بیشتر یکه از ایشون دریافت میکنند ارتباطی به شما ندارد مگر اینکه شما هم دخیل بوده باشید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط