🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتی که مرد زن را مورد ضرب و شتم قرارداد و آثار مشهود باشد با این وجود می تواند الزام زن به تمکین را درخواست کند

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲,۲۴۱

آیا مردی که همسر خود را ضرب و شتم کرده است و همسر او از وی شکایت کرده است (آثار ضرب و شتم مشهود دست زوجه شکسته شده است) و در دادگاه قضایی محکوم شده است ... می تواند از در دادگاه خانواده تقاضای تمکین برای زوجه خود بدهد ؟

هم اکنون تقاضای تمکین کرده است !!

اگر راهنمایی کنید لطف کردید

۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در ابتدا حتما از زوج بابت ضرب و جرح عمدی شکایت کنید و در صورت محکومیت زوج می توانید به آن دادنامه در دادگاه خانواده استناد کنید‌

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام و درود
با ارائه گزارش ۱۱۰ و استناد به نامه پزشکی قانونی اقدام نمایید.

سلام .
در صورتیکه مدارک پزشکی و دادنامه های کیفری ارائه گردد امکان الزام زوجه به تمکین وجود ندارد

سلام به نامه پزشکی قانونی استناد کنید موفق باشید

سلام.سلام در مقام دفاع از خویش به نامه پزشکی قانونی استناد نمایید

سلام با ارایه ادله محکمه پسند از جمله گواهی پزشکی قانونی و ... تمیکن از ایشان منجر به رد میگردد.

باسلام
در جهت دفاع از خود به نامه پزشکی قانونی ومحکومیت ایشان اشاره نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط