🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتی که وام ملک خریداری شده بیشتر از مقدار ذکر شده باشد میتوان از پرداخت آن امتناع نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۸

در سال 89 یک منزل مسکونی خریداری شده که توسط خریدار ادعا شده 16 میلیون وام باقیمانده دارد که پس از کسر 16 م از قیمت خانه مابقی پرداخت شده است. اکنون پس از 4 سال به بانک مراجعه کرده برای تسویه حساب، متوجه شدیم در حالی که 13 م را پرداخت کرده ایم،هنوز 9 م دیگر باقیمانده. آیا میتوان فقط 16 م را پرداخت کرد و از پرداخت 6 م بقیه امتناع نمود؟ و در کل حق با چه کسی است؟ اگر بنا به پرداخت 6 م اضافه تر بود شاید من به عنوان خریدار در همان سال میتوانستم منزل بهتری خریداری کنم در واقع به بیانی دروغ در معامله بوده است. این وام هنوز به اسم فروشنده است و منزل هنوز به نام ما نشده.ممنون از پاسخگویی شما.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در مبایعه نامه یادر سند جداگانه ذکر شده باشد که مبلغ وام باقیمانده 16 میلیون میباشد و اکنون خلاف آن ثابت شود میتوانید به استناد خیار تدلیس اقدام به فسخ معامله نمایید.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط