🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورتی که پرونده ناقص باشد چه مراحلی را باید پشت سر بگذارد تا به جریان بیفتد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۶۵

سلام.با تشکرازراهنمای خوبتون٬درشکایت ضرب وجرح عمدی مدت رسیدگی در دادسرا ودادگاه چقدر هست٬البته به چند جرم مخلتف دراین پرونده شکایت کردم٬ بازپرس بدونه اخذ توضحیات از شاکی بدونه هیچ گونه اخطاریه دستور منع تعقیب صادرکرده٬اعتراض قبول شدوتاحالا پرونده سه بار از دادگاه نقص خورده٬وهربارنقص کامل شده پرونده برگشته دادگاه٬الان هفت ماه هست که مهتم تفهیم اتهام نشده٬ایا این روند قانونی هست یا عوامل دیگردر پرونده دخل وتصرف دارن.با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنظیم دادخواست از جمله مراحل مهمی است که در طرح شکایت کیفری بسیار تاثیر گذار است و بهتر است از یک وکیل استمداد گردد. پرونده پس از طی شدن تشریفات مربوط به ثبت، توسط واحد ارجاع به یکی از شعبات کیفری ارجاع و وقت رسیدگی برای آن تعیین می‌شود. و جلسه در وقت مقرر تشکیل می‌شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط