🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت اخراج کارگر حق عیدی و سنوات به چه صورت دریافت می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۵

سلام

امروز یکشنبه 1395/11/24

من اول برج ۶ امسال یه همچین قرار دادی با کارفرمام برای شروع به کار بستم

دیشب، داداشش گفت برم برای خونشون نان بگیرم، تا حالا چندین مورد دیگه هم بوده که بهش اعتراض کردم من فقط برای حسابداری اومدم نه نوکری منزل شما،

به هر حال

به داداشش گفتم نه، بهش برخورده اومده میگه هری،کارفرمای ما هم گفت اخراجی

گفته تا آخر این هفته وظیفه ات هست بمونی، حسابدار جدید میارم راهش میندازی بعد به سلامت

طبق قراردادم
بصورت عادی از ۱۰ صبح تا ۸ شب تعهد کاری دارم
اما حالا که اخراجم کرده و گفته آخر هفته به سلامت،

من نمی تونم صبح ها تا ساعت ۱۳ دنبال کار جدید بگردم یا حتما باید طبق اون ساعت کاری برم؟

بعد از اخراج
عیدی، سنوات و بیمه و سایر مزایا چقدر بهم تعلق میگیره؟

لازم به ذکره اصلا در این ۶ ماه بیمه نداده
اما برج به برج که حقوق میداد، طی یک برگه ازمون امضا میگرفت که تمام حق و حقوق خود را گرفته و حق هیچ شکایتی نداریم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمی توانید در ساعات کاری دنبال کار دیگر باشید این حق ندارید.اگه ذکر نشده باشد بیمه در قرارداد مستحق دریافت نیستید.کار خصوصی است با توجه به برگی که امضا کردید سنوات و عیدی هم ندارید. مگر خود کارفرما به اختیار خود پرداخت کند.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط