🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت بروز مشکل امکان شکایت دارد یا چون بابت چک رو درسیستم ضمانت زده امکان نداره؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۶

سلام
اگر کسب به آدم چک صیادی بدهد بعد در زمان ثبت چک عنوان چک رو ضمانت بزند در صورت بروز مشکل امکان شکایت دارد یا چون بابت چک رو درسیستم ضمانت زده امکان نداره

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان مطالبه وجه چک مزبور وجود دارد و بایستی و در صورت شکایت باید ورود خسارتی که چک بابت تضمین جبران آن، صادر و تسلیم گردیده اثبات شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
مطابق با قانون ضمانت یا عدم ضمانت چک تاثیری در پرداخت مبلغ ندارد و در خصوص نگرانی شما بابت اینکه آیا بعدا شکلی برای شما پیش می‌آید یا خیر یک امر محتمل بوده و برای اطلاعات بیشتر جزئیات معامله خود را با صادر کننده چک را مطرح نمایید.

با سلام
چنانچه در متن چک عنوان ضمانت درج نشده باشد مشکلی ندارد

درود بر شما، بله دوست گرامی امکان مطالبه وجود دارد.

با سلام
امکان مطالبه وجه چک مزبور وجود دارد و بایستی ورود خسارتی که چک بابت تضمین جبران آن، صادر و تسلیم گردیده اثبات شود.

باید مشخص کنید چک ضمانتی بابت چه موضوعی بوده و اگر طرف مقابل از این شرط ضمانت تخلف کرده باشد امکان تقدیم دادخواست حقوقی وجود دارد

باسلام
امکان شکایت هست و در مقابل طرح ادعای ضمانت در دادگاه را میتوانید کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط