🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت تخریب تابلوی مغازه تحت چه عنوانی میتوان شکایت نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۵۰۰

من مستاجر یک مغازه بودم و تابلو فلکسی مغازرو که خودم نصب کردم به ارزش بانزده میلیون تومان هزینش کرده بودم و مالکش من بودم،و بعد از تمام شدن اجاره ، صاحب مغازم کفت تابلورو نمیدمو خلاصه امتناع کرد ، و حالا که میبینم وی تابلو منو تخریب و تصرف کرده و عنوان ی شغل دیکه به اسم ارایشکاه را رووش زده و الان اکه بخام ازش شکایت کنم به جه اتهامی باید کیفری شکایت کنم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادسرا شکایت کیفری مبنی بر تخریب نمایید که در صورت ارائه فاکتور خرید و اثبات تخریب توسط مالک به استناد ماده ۶۶۹ از همان قانون، هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

شما باید با مراجعه به دادسرا شکایت کیفری مبنی بر تخریب نمایید که در صورت ارائه فاکتور خرید و اثبات تخریب توسط مالک به استناد ماده ۶۶۹ از همان قانون، هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه، تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده باشد یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد که قاضی پرونده میزان ۱۰ ضربه شلاق را نسبت به متهم پرونده انتخاب کرده است.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط