🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت خیانت های مکرر همسرم ( زوج) چه طور می توانم برای گرفتن حق و حقوقم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷

همسرم در سال 91 زنی را صیغه کرد.وقتی متوجه شدم ازمن خواهش کرد که اقدامی نکنم و قول داد که دیگر سمت و سوی زن دیگری نرود.مدتی پیش فهمیدم که با دختر دانشجویی مدت 3 سال است که در ارتباط است.ابتدا منکر شد سپس گفت میخواهم با او ازدواج کنم و طلاقت را با کلیه حق و حقوقت میدهم.2روز بعد گفت هرگز طلاقت نمیدهم.اکنون نیز با آن دختر در ارتباط است.از صیغه اولش،اعترافاتش را در قالب ضبط صدا دارم و صیغه نامه پیش همان خانمی است که صیغه اش کرده بود.از ارتباطش با دختر دانشجو،از روی پیامهای رکیکی که با هم رد و بدل کرده بودند و در تلفن همراهش خواندم متوجه این ارتباط شدم.حتی با دختر دانشجو تماس گرفتم و گفتم که از ارتباطشان مطلع شده ام که فقط برای یکبار پاسخ تماسم را داد.
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید که با توجه به اینکه همسر اول شوهرم دست به خودکشی زده و بعد از ازدواجمان، من متوجه این مطلب شدم و حتی 5 فرزندی را که از همسر اولش داشت را بزرگ کرده ام و 4 تن از آنها ازدواج کرده اند،شوهرم الان با 53 سال سن و 19 سال زندگی مشترک دست به این کارها میزند و جواب خدمتهای مرا با خیانت میدهد،چه کنم که به کلیه حق و حقوق خودم و فرزند پسر 16 ساله ای که از او دارم،برسم(لازم به ذکر است که من نیز در زمان ازدواج با این همسرم،مطلقه بودم و از همسر اولم به دلیل ترک زندگی و ترک نفقه طلاق گرفته بودم).

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یکی از شروط 12گانه ضمن عقد که به زوجه حق طلاق می دهد ازدواج مجدد زوج بدون رضایت همسر اول می باشد بنابراین چنانچه بتوانید ازدواج مجدد همسرتان را اثبات نمایید (متن پیامک و یا صدای ضبط شده اماره ای است که صرفا به علم قاضی کمک میکند) می توانید با دریافت کلیه حق و حقوق مالی خود برای طلاق اقدام نمایید. در خصوص فرزندتان نیز باید عرض شود که بر حسب توان مالی همسرتان برای ایشان نفقه تعیین می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط