🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت عدم ارائه مدارک مستدل به دادگاه آیا میتوان مطالبه ی دیه کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۷

با سلام واحترام .پدر من در دیماه 92 تصادف کرد و قبل از حضور پلیس با اورژانس به بیمارستان ارجاع شد و افسر پلیس گزارشی مبنی بر وقوع تصادف تنظیم کردو لی کروکی نکشید و به جهت تاخیر در عمل پدر من ما قادر به پیگیری موضوع نبودیم و پس از گذشت مدت چند روز افسر مربوطه با ذکر اینکه تصادف مقابل بانک رخ داده و من باید دوربین بانک را چک کنم و کروکی بکشم با تاخیر اقدام به رسم کروکی کرد و بدون اطلاع به ما پرونده به دادسرا ارجع شد و ابلاغیه دادسرا به دست ما رسید که ما بعدا متوجه شدیم که کروکی بر اساس اظهار شاهدین محل تصادف و رد لاستیک کشیده شده و اسمی از فیلم دوربین نیامده و اکنون که پس از 10 ماه دادگاه تشکیل شد قاضی محترم گفته که چرا همان وقت در مورد فیلم چیزی نگفتید و صحبتهای پدر من و فردی که به او زده هر دو با کروکی متناقض است که البته پدر من نیمه هوشیار بوده و ممکن است در اثر فراموشی پس از بیهوشی تصادف صحنه را درست به خاطر نیاورد و پرونده برای بررسی بیشتر فرستاده شد. اکنون هم که دیگر اثری از فیلم نمانده زیرا هر ماه بک اپ دوربین پاک می شود.بنده دختر بزرگ خانواده هستم و با 35 سال سن به خاطر از کار افتادگی پدرم مجبور به کار مضاعف شدم ودچار 3 بیماری مزمن شده ام و قادر به گرفتن وکیل نیستم .لطفا من را راهنمایی کنید .متشکرم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سرکار خانم با توجه به توضیحات شما و نبود دلایل و مدارک مستند قادر به مطالبه ی دیه نخواهید بود مگر با رضایت و توافق با ایشان.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با توجه به نبود دلایل و مدارک مستند قادر به مطالبه ی دیه نیستید مگر باتوافق با ایشان.

خیر سرکار خانم با توجه به توضیحات شما و نبود دلایل و مدارک مستند قادر به مطالبه ی دیه نخواهید بود مگر با رضایت و توافق با ایشان.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط