🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت عدم تنظیم و تحویل سند تفکیک شده 6دانگ توسط فروشنده چه اقدامی میتوان انجام داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۶۰

سلام. لازم به یادآوری است که فروشنده صاحب مشاور املاک نیز میباشد. ایشان با مشارکت صاحب زمین(سهم هر کدام 3 دانگ) ساختمانی سه واحدی را ساختند که یک واحد ازآن ساختما ن را به صورت پیش فروش به من فروختند. من بعد از پرداخت تعهدات خود ملک را تحویل گرفتم.از زمان تنظیم و تحویل سند 17 ماه گذشته که ایشان اطلاع دادند که سند واحد من حاضر شده است(به علت اطلاع نداشتن نتوانستم گواهی عدم حضور فروشنده را بگیرم). بعد از اینکه پیش ایشان رفتم دیدم دو برگ سند به صورت 3 دانگی حاضر نموده است و گفتند فردا به همراه مالک 3 دانگ دیگر برای تنظیم سند به دفترخانه بروم و الباقی پول ایشان(15 میلیون) را به ایشان تحویل بدهم. ولی من از ایشان خواستار 6 دانگ سند تفکیک شده واحد خریداری شده رابودم
که ایشان گفتند باید خودم به اداره ثبت مراجعه کنم و سندم را تفکیک کنم. من قبول نکردم و مرا تهدید به شکایت میکنند. لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر فراوان.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راهکار الزام به اخذ پایانکار و سند تفکیکی و الزام به تنظیم سند خواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

شما میتوانید علیه فروشنده طرح دعوی نموده و الزام ایشان را به تنظیم سند تفکیکی خواستار شوید.

با احترام

مشاوره‌های حقوقی مرتبط