🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت عدم وصول چک میشه قرارداد را فسخ کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶

با سلام یک واحد آپارتمان فروختم ۱۰ درصد ثمن رو فی المجلس دریافت کردم اما ۲ فقره چک عادی تا سند دریافت نمودم پیش نویس مبایعه نامه دستی املاک رو امضا کردم اما در ان قید شذه که امضای کد رهگیری مشروط به وصول چک اول می باشد و هنوز امضا نکردم ۳ روز به موعد چک مونده به نظر شما در صورت عدم وصول چک مبشه قرداد را فسخ کرد و برای تضمین بیشتر چی پبشنهاد میکنید البته همین پیش نویس هم نزد املاک امانته دست طرفین نیست

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. صرفا قید کرده اید امصای کد رهگیری منوط به وصول چک اول است و اشاره نکرده اید که اگر چک اول وصول نشد حق فسخ دارید یا خیر لذا اصل بر لزوم عقد بیع است مگر اینکه حق فسخ به صراحت در متن مبایعه نامه ذکر شده باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

اگر در قرارداد بیع نامه به حق فسخ در اثر عدم وصول چک اشاره شود و نیز اسقاط خیارات به عمل نیاید امکان فسخ برای شما وجود خواهد داشت .

در صو ت عدم وصول چک شما حق فسخ قرارداد رو دارید،مضافا اینکه در قرارداد،صحت آن موکول سده است به پرداخت وجه چک اول ،

مشاوره‌های حقوقی مرتبط