🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت فوت موکل، چه کسی باید وکالت رو باطل کنه، دفاتر ثبت و یا ورثه موکل فوت شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۸۹۳

عرض ادب و احترام
سالها پیش پدرم فوت شد، ورثه یعنی من و مادربزرگم به مادرم وکالت دادیم که آپارتمانی رو انتقال بدیم اما سالها سهل انگاری کردیم حالا مادربزرگم یعنی یکی از ورثه فوت شدن، میدانم که الان اصل وکالت باطل شده.
اما سوالم دقیقا اینه که مادرم با این وکالت باطل شده میتونه برای انتقال اقدام کنه؟
آیا اداره جات می فهمن و مانع میشن؟
یا نه میتونه انتقال انجام بده و فقط ورثه مادربزرگم باید نسبت به ابطال وکالت اقدام کنن و مانع کار ما بشن؟
شک ندارم که ورثه مادربزرگم اصلا جلو نمیان.
آیا خود مراحل دفتری و اداری دولت مانع تراشی می کنن؟
با تشکر

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با توجه انتقال سهم مادر بزرگ به مادر از دادگاه تجویز انتقال مزبور را بخواهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان

وکالت بافوت مرتفع می شود

فقط ورثه مادر بزرگتان بایستی موضوع را پیگیری نمایند .

سلام دوست گرامی
شما میتوانید مدعی شوید که مادربزرگتان بوسیله این وکالتنامه سهم خود را به مادر منتقل کرده اند و از دادگاه تجویز انتقال را بخواهید یا ورثه مادر بزرگ حتما بایستی نسبت به انتقال اقدام نمایند البته اگر راضی به انتقال باشند

بسمه تعالی : بله متوجه میشوند و انتقالصورت نخواهد گرفت. لذا میتوانید افراد حاضر وکالت رو از نو صادر نمایند

با سلام مادر فقط نسبت به سهم ما میتواند اقدام نماید و در مورد مادربزرگ وکالت منتفی شده است. نقل و انتقال وکالتی در صورتی که موکل فوت کرده در سامانه قابل ثبت نیست. ورثه مادر بزگ بایستی این نقل و انتقال را نسبت به سهم ایشان انجام دهند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط