🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت مشخص شدن دروغ بودن شهادت من مجازات آن چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۴

سلام بنده فروشنده ماشین به شخصی بودم که ایشان هم قبل از زدن سند به نام به کسی دیگر ماشین را فروخت . روز قبل از انتقال سند بنده به نام خریدار دوم ، بنده و خریدار اول و دوم حضورا صحبت کردیم و قرار شد خریدار اول مبلغ پنج میلیون تومان به خریدار دوم تخفیف دهد ولی دست نوشته ای نداد. عصر همان روز خریدار اول به خریدار دوم پیامک داده و از تخفیف دادن منصرف شده است . روز بعد بنده ازین موضوع اطلاعی نداشتم و ماشین به نام خریدار دوم زدم. حال خریدار اول از خریدار دوم طرح دعوی کرده و طلب پول کرده و بنده هم به عنوان شاهد به نفع خریدار دوم شهادت داده ام ولی الان فهمیده ام که خریدار اول به خریدار دوم پیامک داده بوده ولی به بنده گفته همان شب که فردا ماشین به نام ایشان بزنم حال خریدار اول میتواند با نشان دادن پیامک ادعای دروغ بودن شهادت بنده کند؟ بنده شهادت دادم که خریدار اول پنج میلیون تومان تخفیف داده اما پس از به نام خوردن ماشین به خریدار دوم به دلیل پشیمانی یا هر مورد دیگر منکر این موضوع شده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از آنجایی که شما از پیامک ارسالی خریدار اول اطلاعی نداشته اید و بر اساس آخرین اطلاعات خود شهادت داده اید، عمل شما شهادت کذب محسوب نمی شود و قابل مجازات نخواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط