🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت مفقود شدن برگه سبز و سند کمپانی موتور سیکلت چه اقدامی میتوان کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳,۲۰۵

با سللم بنده برگه سبز و سند کمپانی موتور سیکلتم گم شده و همچنین موتور توقیف شده باید چگونه اقدام ب اخذ سند المسنا کنم درحالی ک موتورسیکلت نیست

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا فقدان مدارک را نشر آگهی نموده وسپس به پلیس راهور مراجعه فرمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام به مراکز تعویض پلاک و راهور مراجعه نمایید تا بر اساس مدارک شناسایی اقدام لازم صورت گیرد.

سلام مهمترین مسئله در این مورد این است که شما مالک باشید و سند اولیه ( کارخانه ) به نام شما باشد و یا وکالت از طرف مالک داشته باشید . اگر مالک باشید کارتون ساده هست مدارک کارخانه را میتوانید با درخواست از شرکت تولید کننده یا وارد کننده بصورت المثنی دریافت کنید و برای برگ سبز نیز تعهد محضری برای ارائه به مراکز تعویض پلاک نیاز هست

سلام مفقودی مدارک موتور سیکلت را اعلام ودرج اگهی واز طریق پلیس راهور پیگیری نمایید موفق باشید

با سلام و احترام
از طریق پلیس به علاوه ده یا راهنمایی و رانندگی اقدام کنید

ضمن تکمیل مدارک لازم (کارت شناسایی و اخذ گواهی از موتور توقیف شده و درج آگهی و گواهی مفاصا حساب از اجرائیات و ... ) به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه نمائید.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط