🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در صورت پارک کردن ماشین اضافی در قسمت مشاعات بدون رضایت نحوه شکایت به چه صورت خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۵۱

با سلام
لازم به توضیح است که آپارتمان دارای ۶ واحد و ۶ پارکینگ اختصاصی می باشد که بنده و دو واحد دیگر دارای ماشین اضافی می باشیم که در قسمت مشاعات پارک میشود دو واحد دیگر مانع پارک بنده میشوند در صورتیکه آنها در قسمت مشاعات پارک میکنند نحوه شکایت از آنها تحت چه عنوانی خواهد بوود ؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با ارسال اظهار نامه به آنها اعلام نمایید که من ددا اقدام به پارک خودرو در قسمت مشاعات ننمایند. در صورت تکرار با گرفتن عکس و تاملی ن دلیل میتوانید اقدام قضایی نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

دوست عزیز باسلام
آپارتمان های بالای ۳ واخد مکلف به تشکیل هیات مدیره می باشند. شما باید به مدیر مجموعه گزارش نمایید تا ایشان با ارسال اظهارنامه رفع تخلف از ایشان را بخواهند و در غیر اینصورت از طریق قضایی الزام آن ها را مطالبه کند. اگر فاقد هیات مدیره هستید باید شخصا اظهارنامه قانونی ارسال نمایید و اگر ترتیب اثر نداند مبادرت به تنظیم دادخواست نمایید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام

مشاوره‌های حقوقی مرتبط