🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در طلاق بائن غیر مدخوله امکان حذف نام زوجه از شناسنامه زوج می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۳۰۱

باسلام
من و همسرم اقدام به طلاق توافقی کردیم نوع طلاق باین غیر مدخوله بهاء خلع درج شده حالا چند سوال داشتم
۱-امکان رجوع به ما بذل از طرف زوجه هست یا نه؟(قبلا در جلسه توافقی دادگاه به توافق رسیدیم که زوجه حق رجوع به مابذل را از خود ساقط می نماید که توی صورتجلسه به امضا طرفین رسید ولی در دفترخانه مسول دفترخانه عنوان نمود نیازی به ثبت در طلاق نامه ندارد چون طلاق از نوع باین میباشد)
۲-نامه جهت حذف نام زوجه از شناسنامه گرفتم آیا این امکان میسر هست یا نه؟
-(زوجه دارای برگه غیر مدخوله بودن و باکره گی میباشد که در حکم دادگاه نیز ثبت شده است در اینصورت احکام فوق به چه صورت می باشد)

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.بر خلاف قانون نمیتوانید تراضی نمائید و با توجه به قانون مدنی زوجه میتواند در طلاق بائن و در زمان عده به زوج رجوع نماید.

2.خیر.فقط زوجه میتواند در ورت باکره بودن برای حذف نام همسر سابق اقدام کند.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط