🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در قولنامه با توجه به عدم اطلاع بنده از ایراد مذکور ذکر شده که خودرو از لحاظ موتوری و بدنه سالم می باشد، امکان شکایت وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۳

برج تیر ۹۸ خودرویی خریداری کردم، چند روز پیش متوجه شدم سیلندر ترک داشته و جوشکاری شده است، در قولنامه با توجه به عدم اطلاع بنده از ایراد مذکور ذکر شده است که خودرو از لحاظ موتوری و بدنه سالم می باشد، امکان شکایت وجود دارد یا خیر؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان شکایت وجود ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
معامله ای که انجام داده اید اگر مورد معامله دارای عیب باشد می توانید:
درخواست فسخ معامله
یا مطالبه ارش یعنی تفاوت قیمت اتومبیل صحیح و اتومبیل را بنمایید
البته این بشرطی است که در قرارداد خرید خود اختیار فسخ معامله را ساقط نکرده باشید و نیز باید از این اختیار خود از تاریخ اطلاع فورا استفاده کنید و الا دعوی شما شنیده نمی شود

با توجه به گذشت مدتی طولانی از خرید خودرو امکان اقدام قانونی برای شما وجود ندارد .

خیار عیب فوری است و امکان شکایت وجود ندارد و با توجه به قولنامه که سلامت ذکر گردیده اصل بر سلامت خودرو است و اثبات خلاف این مطلب به سختی امکانپذیر است اگر با فروشنده توافقی کنار بیاید خیلی راحت تر و بهتره

مشاوره‌های حقوقی مرتبط