🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در مرحله ثبت نهایی مشخص شده که مادرشان مالک بوده و قرارداد دیگری تنظیم کرده؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۹

سلام.من ملکی از برادر خانمم خریدم بنام خانمم کد قولنامه قید کردیم که مبلغ ملک را من پرداخت کردم. در مرحله پیش نویس امضا کردیم و در مرحله ثبت نهایی مشخص شده که مادرشان مالک بوده و ایشان و خانم قرارداد دیگری تنظیم کرده واسم من حذف شده چکار باید کنم باتشکر

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مالک مادر خانم شما بوده در صورتی که ایشان قولنامه شما را تنفیذ کنند معامله صحیح است در غیر این صورت می توانید دادخواست مطالبه ثمن پرداختی را به انضمام خسارت تقدیم دادگاه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

اولا- مطالبه وجه با استناد به زسید وجه پرداختی میسر است .
ثانیا- اگر نسخه ای از پیش نویس داشته باشید امکان پیگیری و اثبات شراکت شما وجود خواهد داشت .

درود
اگر مادرشان تنفیذ نکنند شما می توانید برای ثمن و خسارت به فروشنده مراجعه کنید۔

درود
از طریق رسید واریزی امکان دریافت مبلغ وجود دارد.

سلام.شما می توانید با استناد به رسید مبلغ پرداخت شده دادخواست اثبات وقوع بیع را مطرح کنید .البته حتما قبل از هر کاری با یک وکیل مشورت کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط