🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در مورد ساییدگی بکارت اگر تشخیص داده شود حق حبس زائل میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۵۵

با عرض سلام. آیا زوجه ایی که قبل از اخذ مهریه در زمان عقد با زوج تمکین خاص کرده است و بعدا طبق گفته پزشکی قانونی ساییدگی در بکارت زوجه ایجاد شده و این سایدگی طبق پزشکی قانونی در اثر دستکاری یا دخول صورت گرفته است ، با این اوصاف آیا زوجه می توانداز حق حبس استفاده نماید؟ چون به هر حال در این قضیه از جانب زوجه تمکین صورت گرفته است و تاآنجایی که می دانم هرچند تمکین باشد ولی بکارت حتی سالم باشد باز چون تمکین صورت گرفته دیگر زوجه حق استفاده از حق حبس را نخواهد داشت. 2. با این اوصاف اگر زوجه گمان کند که می تواند از حق حبس استفاده کند و به خاطر این گمان ماه هاست که تمکین نمی کند و و بعد آن چند بار تمکین می گوید از حق حبس استفاده می نمایم باز میتواند بدون این تمکین نفقه ماهای گذشته خود را از زوج بخواهد؟
لطفا جواب را به ایمیل اینجانب ارسال فرمایید. باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه نزدیکی با ایشان اتفاق افتاده باشد ایشان دیگر نمیتوانند از حق حبس استفاده کنند و در صورتیکه شما منزل مستقل فراهم کرده باشید و دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان تنظیم نمائید در صورت عدم تمکین ایشان نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط