🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در نقل و انتقال خودرو در دفترخانه به مشکل خورده ایم در صورتی که تعویض پلاک صورت گرفته است می توانم برای تعویض پلاک به فروشنده اولی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱

باسلام و احترام
خودروی معامله کردم که تا انتقال برگه سبزو تعویض پلاک هم پیش رفتیم من خریدارم و الان پلاک من روی خودرو است هنگام انتقال در دفترخانه نتوانست منتقل کند. گفتند باید صاحب اول آن بیاید و تا این انتقال انجام شود . و نتوانستیم معامله را تمام کنیم الان خودرو نزد فروشنده است که به اصرار من و پلیس در پارکینگ قرار گرفته . نمیدونم تا کی باید منتظر باشم تا فروشنده این مشکل را حل کند. اینجا نزدیک400 تومان ضرر پلاک و کارشناسی پرداخت کردم و با این شرایط آیا میتوانم معامله را بهم بزنم و دوباره سند و پلاک را به فروشنده منتقل کنیم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می بایست علیه فروشنده و مالک اصلی دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید . پس از صدور حکم در صورت عدم اقدام فروشنده و مالک ، اجرای احکام سند را به نام شما انتقال می دهد . اما اگر انتقال سند به هر علت غیر ممکن باشد ، در این صورت می توانید حسب مورد دادخواست فسخ یا بطلان معامله بدهید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر قراردادی وجود دارد طبق قرارداد حق فسخ دارید درغیر اینصورت دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو بدهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط