در همچین موردی میزان وثیقه باید چقدر باشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۱

سلام. شخصی بعد چند سال متواری بودن انداختمش زندان، در حکم حقوقی بدوی ۴ میلیارد محکوم شد و بعد اجرای احکام با خسارت تاخیر تادیه ۹ میلیارد محاسبه کرد و محکوم از تو زندان درخواست اعسار زد و قاضی واسش پیش قسط ۲ میلیارد زد که همون پیش قسط هم پرداخت نکرد الان میخاد از زندان بخاطر بیماری مرخصی بگیره و یحتمل بازم فرار کنه، الان نیابت زدن یه استان دیگه اونجا کسی واسش وثیقه بزاره، ۱.قانونا باید چقدر ازش وثیقه بگیرن ۴ میلیارد حکم بدوی یا ۹میلیارد با تاخیر تادیه یا ۲م پیش قسط؟؟
۲.معمولا چقدر مرخصی میدن و از کجا مدتشو میتونم بفهمم که پیگیر باشم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید از قاضی ناظر زندان اطلاعات کسب کنید ووثیقه معمولا بیش از مبلغ محکومیت هست

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام
رقم وثیقه بایستی از مبلغ محکوم به بیشتر باشد. مدت زمان مرخصی به نظر مقام قضایی بستگی دارد.

سلام مبلغ وثیقه همیشه باید بیش از مبلغ خواسته پرونده باشد ،در خصوص مرخصی صرفا از طریق اجرای احکام و زندان می توانید مطلع گردید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط