🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در پرونده شکایت از یک شرکت پیمانکار، آیا قاضی با این استدلال که اداره ثبت شرکتها اطلاعات شرکت را نمیدهد می تواند پرونده را مختومه کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۴۲

من با یک شرکت ساختمانی برای ساخت یک واحد در مازندران قراداد بستم . این شرکت به تعهداتش عمل نکرد و کار را نیمه کاره رها کرد . پس از اخذ تامین دلیل ، از آن شرکت به شورای حل اختلاف شهر محل احداث ساختمان شکایت کردیم . شرکت مربوطه در تهران ثبت شده است و هم اکنون فعال است اما ادرسش جعلی است لذا اظهاریه توسط مدیرعامل دریافت نشد . دادگاه مربوطه پس از یک سال معطلی و رفت و برگشت ، از اداره ثبت شرکتها استعلام نمود اما به دلیل عدم پاسخگویی اداره ثبت شرکت ها پرونده را مختومه کرد!
در این موارد باید چه کرد؟ آیا قاضی می تواند یک سال و نیم پرونده را متوقف و نهایتا به دلیل عدم پاسخگویی یک نهاد دیگر ان را مختومه کند؟
خود مدیرعامل هم مجهول المکان است و از کسان دیگری نیز در همان ساختمان کلاهبرداری کرده است

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شمامیتوانیدنسبت به رای صادره اعتراض نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

سلام
امکان اعتراض به رای صادر شده وجود دارد

احتمالا قاضی به این استدلال رسیده که شرکت جایی ثبت قانونی نشده لذا کیفری شکایت نمایید کلاهبرواری با نظر به همون رای بازم باید رای رویت بشود

سلام
به رای صادره اعتراض نمایید.

سلام برای ارشاد حقوقی دقیقتر ملاحظه رای دادگاه الزامی هست

سلام می توانید به رای قاضی اعتراض کنید

با سلام
به رای صادر شده اعتراض کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط