آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
اگر به صورت معمول حق طلاق با مرد باشد و مرد از دادگاه درخواست صدور گواهی عدم سازش کند، در چه شرایطی دادگاه با این درخواست مخالفت میکند؟ و در چه حالت یا حالتهایی منجر به صدور گواهی نمیشود؟
طبق قانون مدنی ایران، مرد به شرط رعایت شرایط قانونی، حق طلاق دارد. با این حال، دادگاه در برخی شرایط میتواند با درخواست صدور گواهی عدم سازش مخالفت کند.
اولین شرط این است که مرد باید حقوق مالی زن از جمله مهریه، نفقه و سایر حقوق مالی را پرداخت کند یا تضمین کافی برای پرداخت آنها ارائه دهد.
دوم اینکه اگر زن دلایل محکمهپسندی برای عدم سازش ارائه دهد، مثل سوء رفتار مرد یا شرایطی که زندگی مشترک را برای زن غیرممکن کند، دادگاه ممکن است با درخواست مرد مخالفت کند.
همچنین، اگر دادگاه تشخیص دهد که صدور گواهی عدم سازش به ضرر فرزندان مشترک است، ممکن است با درخواست مخالفت کند.
براساس ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی، مرد میتواند با رعایت شرایط قانونی طلاق بگیرد، اما دادگاه میتواند براساس مواد دیگر از جمله ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی شرایطی را برای حمایت از زن و فرزندان تعیین کند.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
مطابق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است و اوست که می تواند حتی بدون دلیل موجه، دادخواست طلاق به درخواست مرد به طرفیت همسر تقدیم دادگاه کند ،رایی که دادگاه پس از دادخواست طلاق از طرف مرد صادر می کند گواهی عدم امکان سازش نام دارد و زوج متقاضی طلاق ۳ ماه فرصت دارد تا برای اجرای رای دادگاه و ثبت آن به دفترخانه رسمی طلاق مراجعه کند در غیر این صورت رای صادره از درجه اعتبار ساقط می شود، و در ، مراحل طلاق از طرف مرد یا طلاق از طرف زن، طبق ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده، قاضی دادگاه خانواده مکلف است نسبت به مهریه، اجرت المثل، نفقه و حضانت فرزندان، ملاقات و نفقه آن ها تعیین تکلیف نماید