در چه صورت به مشکل کپی رایت برخورد نمی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۹

با عرض سلام و ادب
بنده میخواهم یک برنامه در رمینه موفقیت و انگیزشی بسازم، در همین حین میخواهم از مطالب یکی از پیج های اینستاگرام استفاده کنم و به مشکل کپی رایت نخورم.
ایا میتونم بدون اخذ اجازه از صاحب پیج از مطالب به صورت آزاد استفاده کنم؟؟
باید منبع ذکر بشه و یا اینکه از صاحب پیج اجازه بگیرم و آیا اجازه گرفتن از طریق دایرکت اینستاگرام معتبر است یا خیر؟؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدید. زود به جواب نیاز دارم ممنون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باذکر منبع می توانید این مشکل را حل نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر بهتره ازشون اجازه بگیرید و منبع درج بشه

با سلام و احترام ...اگر قصد دارید از ویدئوهای پیج مذکور کپی نمایید و استفاده کنید که باید حتما ذکر منبع شود.. اما اگر از مطالب پیج را در جایی دیگر بخواهید استفاده کنید بستگی به این مساله دارد که محتوای ارایه شده قبلا توسط مالک پیج ثبت شده یا نه ، اگر ثبت شده باشد باید حتما با ذکر منبع باشد ، اما اگر ثبت نشده باشد ..اثبات کپی برداری کار راحتی نخواهد بود .... و بهتر است مطالب موجود را بازنویسی یا با لسان خود بیان نمایید که دیگر بحث کپی رایت کامل منتفی خواهد شد...... اما در مجموع کلا این اقدام گپی برداری فارغ از مسایل حقوقی از نظر اخلاقی اقدام پسندیده ای نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط