🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

در کمال صحت عقلی امضا کرده که پول نقد گرفته حالا می تواند ادعا کند پول نگرفته و ثمن صوری بوده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۲

سلام . شوهر من سال ۱۳۹۱ ملکی را خرید و بعد از یکسال در سال ۱۳۹۲ به صورت سند قطعی به نام من کرد البته ما مبایعه نامه با کد رهگیری و مهر و امضا مشاور املاک نوشتیم و ثمن معامله را هم مقطوع ۳۰۰ میلیون زدیم و نحوه پرداخت ۲۸۰ میلیون فی المجلس نقدا پرداخت شد و ۲۰ میلیون زمان دفترخانه پرداخت میشود و شوهرم امضا و اثر انگشت زد و در محضر هم امد و انتقال قطعی سند به نام من زد.بعد از چند سال همسرم درخواست ثمن سوری و باز گرداندن مبلغ معامله را زده که بهش پرداخت نشده .
سوال من اینست ایا دادخواست ایشان به جایی میرسد؟ وقتی در قالب عقد بیع مبایعه نامه رسمی با کد رهگیری نوشته شده و ایشان در کمال صحت عقلی امضا کرده که پول نقد گرفته حالا می تواند ادعا کند پول نگرفته و ثمن سوری بوده؟
چون الان چند سال از این مساله میگذرد شاهدی وجود ندارد

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا بفرمایشات شما بزرگوار ، قانونی بودن معامله و نیز تنظیم سند بنام شما ، همسرتان نمیتواند ادعای خویش را اثبات نماید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

با توجه به تنظیم مبایعه نامه و از آنجا که همسرتان متعاقب تنظیم و امضاء بیعنامه ، اقدام به انتقال سند رسمی نیز نموده ، احتمال پذیرش ادعای وی بسیار بعید است مگر آنکه دلایل و شواهدی قوی برای اثبات ادعایش ارائه نماید که حتی در اینصورت نیز امکان دفاع برای شما وجود خواهد داشت .

اصل بر صحت قرارداد هستش مگر خلافش ثابت شه اینها رو که خودش اومده واگذار کرده بنظرم به جایی نمیرسه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط