دسترسی به متن پیامک ها برای اثبات رابطه ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۲

بنده از شخصی می خواهم به جرم رابطه نامشروع شکایت کنم. تنها راه برای اثباتش فقط پیامک های رد و بدل شده و تماس های صوتیست. اما متاسفانه نه پیامک ها را دارم و نه فایل های صوتی را ضبط کرده‌ام. این رابطه مربوط به ۸ ماه پیش است. آیا شکایت کنم تا دادگاه متن پیامک ها و تماس های صوتی ۸ ماه قبل را از مخابرت بگیرد، دسترسی به این متن ها و صوت های ۸ ماه قبل امکان پذیر است، نه فقط ریز مکالمات بلکه متن ها و صوت ها؟
در این صورت می توانم ایشان را محکوم نمایم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر، امکان این موضوع باتوجه به مطالبی که بیان نمودید وجود ندارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باتوجه به توضیحات مطروحه و عدم متن پیامک ها . عموما شکایت شما بی نتیجه خواهد بود

باسلام
اثبات رابطه نامشروع مشکل بوده و امکان شکایت اتهام افتراء را متوجه شما بکند. ولی دسترسی به پیامکها با نظر قاضی بوده که معمولا سخت انجام میشه و نهایتا در حد روابط نامشروع مادون زنا ممکن است رای بگیرید

سلام با شکایت شما ، قاضی در صورت نیاز دستور پرینت پیام ها را صادر می کند. و اینکه بنا بر نظر قاضی و تشخیص مرجع قضایی مدت زمانی که لازم می باشد تا پرینت متن پیامکها گرفته شود اعمال می شود و محدودیتی ندارد.

سلام
دادگاه نمی تواند برای طرفین تحصیل دلیل کند و متن پیامک ها و صدا ها را از مخابرات بخواهد گو اینکه چنین امری به لحاظ فنی هم مقدور نمی باشد.

باسلام خیر، توصیه میکنم دنباله رو ماجرا نباشید زیرا اثبات رابطه نامشروع بسیار مشکل است. فلذا فردی که قصد شکایت از او را دارید می تواند او از شما به اتهام افتراء شاکی شود.

در اینگونه جرائم تحقیق ممنوع است مگر در شرایط خاص، می توان شکایت کرد و تقاضای پرینت پیامک و تماس هارا از دادگاه درخواست کرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط