🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دستور فروش ملک مشاع در دفتر اجرای احکام به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۴

سلام دستور فروش ملک مشاع زراعتی مرحوم پدری را یکی از وراث تقاضا وملک به مرحله مزایده رفته .سالها پس از از فوت پدر توسط اینجانب در مکانی خارج از املاک پدر چاه آبی جهت شرب برخی زمینهای بایر پدری حفر وهزینه های زیادی صرف کرده ام اما در حال حاضر فقط براساس یک گزارش کارشناسی غیر مستند چاه آب نیز به همراه املاک مذکور قیمت گذاری شده شایان ذکر است که چاه مذکور فقط پروانه حفر داشته وپروانه بهره برداری ندارد ودرخصوص مالکیت مکان آن نیز با منابع طبیعی به مشکل خورده ام .راهنمایی کنید چطور میتوان چاه وتاسیسات انجام شده را که تمام هزینه های آن را پرداخت کرده ام و سایر وراث هیچ دخالتی در آن نداشته اند را از این جریان مستثنی کنم . ضمنا مزایده در دومرحله انجام شد وبه علت نبود خریدار با خواهان در دفتر اجرای احکام توافق کردم ۲۰ روزه سهم وی را بخرم و صورتجلسه نیز شد. مشکلی برایم پیش آمده امکان خرید ندارم .نتیجه چه خواهد شد

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل اینکه سوال شما بسیار طولانی و مبهم است بهتر است جهت مشاوره تلفنی تماس بگیرید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط