🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دستکاری در حیاط و تبدیل به پارکینگ و گرفتن حکم تخریب آن چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۱۲

سلام. آیا بعضی از مالکین که پارکینگ ندارند می توانند قسمتی از حیاط را با خاکبرداری هم سطح پارکینگ کنند تا در آن ماشین پارک کنند؟ مدیر ساختمان و همسایگان راضی هستند و مالکین اقدام کننده حاضر هستند مبلغ شارژ بیشتری پرداخت کنند. یعنی از لحاظ ساکنین مشکلی نیست. سوالم در مورد مشکلات احتمالی با شهرداری است. آیا خاکبرداری از حیاط و همسطح سازی بخشی از آن با پارکینگ، مشکلاتی را برای ساختمان به وجود می آورد؟ در صورتی که این کار اشکل داشته باشد، آیا پیشنهاد می کنید ابتدا با شهرداری هماهنگ کنیم، یا این که بعداً در صورت بروز مشکل نسبت به پرداخت جریمه اقدام کنیم؟ با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بدون رضایت تمامی مالکین هیچ یک از واحدها نمیتواند در مشاعات ساختمان تصرفی کند و یا مزاحمتی برای واحدهای دیگر بوجود بیاورد.لذا برای خاکبرداری باید حتما از شهرداری مجوز بگیرید و پیشنهاد اینست که ابتدا هماهنگی های لازم را با شهرداری انجام دهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط