دعاوی در خصوص سرقلفی و ملکیت در صورتیکه در سال 71 خریداری شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۷

با سلام -
پدرم مغازه ای را در سال 71 بصورت سرقلفی از شخصی خریدار نمود ( تنظیم مبایعه نامه در بنگاه با امضاء شهود و صاحب ملک ). صاحب ملک بعد از چند سال فوت نموده و مغازه فوق به یکی از وراث می رسد. در سال 91 ورثه از پدرم تقاضا می کند که ملک فوق را بکوبند و ملک جدیدی ایجاد و به همان اندازه مغازه جدیدی به پدرم واگذار کردند که مطابق یک اجاره نامه در محضر که در متن آن دقیقا عنوان شده برای مستاجر حق سرقلفی و حق کسب و پیشه را دارند . حال سوالات اینجانب اینست که 1- آیا مالک میتواند از ما شکایت کند برای گرفتن مغازه با توجه به اینکه ما هیچ گونه تخلفی نکرده ایم 2- دعوی فوق شامل کدام قانون می شودقبل 76 یا بعد 76 3- درصد ارزش سرقلفی در مقابل ملکیت چقدر می باشد( درصورت خرید ملکیت چقدر به ایشان پرداخت کنیم )

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه با رضایت مالک بوده است لذا نمیتوانند علیه شما شکایت کنند و با توجه به اینکه در سال 71 خریداری شده است لذا مشمول قانون حق کسب و پیشه و قبل از سال 76 میباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط